Publisert av: Jørn Elias | 5. januar 2014

Dårlig vær – hybelvogna snudd 180 grader

Dårlig vær - hybelvogna er snudd

De siste ukene, eller skal man si månedene, har det både regnet og blåst uvanlig mye. Da er det upraktisk at inngangsdøra til vogna står rett mot sydvesten. Både fordi jeg skal ut i været hver gang jeg går inn eller ut, og ikke minst at det lettere drypper vann inn i dørkarmen.

Strømkontakten står også midt i dette været, og var ganske full av vann ved nyttårstider.

Denne uken jekket jeg derfor vogna ned fra lecablokkene, fikk hjelp av kollega Nils til å dra den frem, snu den og få den på plass igjen under halvtaket bak terminalen.

Bortsett fra at jeg ikke lenger har utsikt mot sydøst og sydvest, men derimot nå mot nord og for det meste av tiden inn i en skutesiden på en ferje, er det en bra løsning. Dør og kontakt står mye mer beskyttet mot været, og jeg blir ikke så våt når jeg skal inn og ut. Allikevel er det ganske uvant at på innsiden er alt som før, mens på utsiden har alt «flyttet» på seg.

Innredningen av vogna er forøvrig designet slik at døren vanligvis skal være mot sydøst. Da kan jeg sitte inne i godstolen og ha fin utsikt til Oslofjorden. Uten å se ferjene jeg jobber med i arbeidstiden. Men, på denne årstiden er det mørkt både før og etter arbeidstid, og man ser ikke stort utenfor uansett.

Morsomt hvordan noen løsninger som skulle være så åpenbare allikevel er vanskelige å få øye på…

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: